Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INAINTE DE A UTILIZA SAU OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII PRIN ACEST SITE. AI SOFTWARE S.R.L. va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.asiguram.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea sau obtinerea oricarui continut, date, materiale, informatii, produse sau servicii prin www.asiguram.ro nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa parasiti imediat acest site, www.asiguram.ro.

Utilizarea site-ului www.asiguram.ro

Dumneavoastra sunteti responsabili de pastrarea securitatii informatiilor de acces pe acest (parole si nume de utilizator). Sunteti de acord sa fiti responsabili de activitatile desfasurate pe acest site, www.asiguram.ro. Nu ne asumam responsabilitatea pentru facturile emise sau tiparite de catre dumneavoastra folosind acest program. Nu poate fi folosit pentru emiterea de facturi pentru activitati care ar insemna o incalcare a legii.
Nu putem garanta ca serviciul este disponibil 24 de ore din 24.
Daca se constata ca ati folosit acest serviciu pentru activitati care contravin legilor in vigoare va vom restrictiona accesul la acest serviciu.

Responsabilitatea AI SOFTWARE SRL
Deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este intotdeauna posibila, AI SOFTWARE SRL nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate/furnizate pe site-ul asiguram.ro de catre membrii acestuia si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru continutul informatiilor salvat de dumneavoastra pe site.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • utilizarea serviciilor site-ului asiguram.ro se face pe propria raspundere.
 • serviciile sunt furnizate "asa cum sunt/ca atare".
 • AI SOFTWARE SRL nu ofera nici o garantie ca:
  • serviciile vor corespunde tuturor cerintelor dvs.;
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • orice eroare de program va fi corectata;

Site-ul www.asiguram.ro actioneaza ca intermediar intre persoanele fizice sau juridice care emit polite si clientii acestora. Acestia sunt furnoizori de produse sau servicii, persoane fizice sau juridice. Nu vom fi raspunzatori pentru Incalcarea contractului sau pentru orice masuri sau omisiuni din partea acestor furnizori, care duc la vreo pierdere, dauna, Intrziere, sau prejudiciu adus dumneavoastra. Nu vom fi responsabili pentru nici o Intrerupere a produselor si/sau serviciilor legate de plata facturilor.

LINKURI
Site-ul asiguram.ro poate contine link-uri adaugate de terte persoane pentru care nu ne asumam nici o responsabilitate si cu care nu putem fi asociati in niciun mod.

Politica de confidentialitate

 • Nu vom aduna informatii personale identificabile ca de exemplu numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra de e-mail sau postala si numarul de telefon ("Informatii Personale") fara ca dumneavoastra sa cunoasteti acest lucru sau fara permisiunea dumneavoastra;
 • Nu vom divulga informatiile dumneavoastra personale tertilor decat daca dumneavoastra ne-ati autorizat in acest sens;
 • Va vom permite sa vedeti, corectati sau inlaturati informatiile dumneavoastra personale si alte informatii asociate cu inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al site-ului nostru;
 • vom lua masurile rezonabile pentru a proteja securitatea informatiilor personale pe care noi le strangem de la dumneavoastra.

Datele cu caracter personal vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a personaliza serviciul pe care vi-l furnizam;
 • Pentru a va putea realiza generarea online a raportariloe dumneavoastra;
 • Pentru a comunica cu dumneavoastra in privinta serviciilor selectate, actualizarilor serviciului si noilor caracteristici sau intreruperi pe site-ul nostru;
 • Pentru a va asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

Noi ne angajam sa va oferim control asupra informatiilor dumneavoastra personale.

Va puteti schimba parola si oricare din informatiile personale din profilul dumneavoastra. Puteti In orice moment viziona, corecta, actualiza sau Inlatura informatiile si preferintele pe care ni le-ati incredintat. Daca ne cereti sa va stergem toate informatiile dumneavoastra personale stocate In profilul dumneavoastra, atunci vom face neIntrziat acest lucru. Daca va stergem informatiile personale nu veti mai putea utiliza serviciile disponibile pe site-ul nostru dect daca va re-Inregistrati. S-ar putea sa nu putem sa va onoram cererea de a sterge informatiile dumneavoastra personale sau evidentele dumneavoastra daca suntem obligati legal sa pastram acele informatii sau acele evidente. dumneavoastra nu veti avea capacitatea de a viziona, modifica sau sterge date sau informatii din profilul dumneavoastra pe care noi le-am adunat de la terti.
20.06.2024 - Copyright 2007-2024 AI Software SRL, Termene si conditii