Cristos a inviat!

De pasti iepurasul a facut un update masiv la aplicatie. Va rog sa cititi cu atentie acest mail ca sigur ceva o sa va intereseze in mod direct.

Ce e nou:
- acum lista de polite nepredate are buton de tiparire pentru a putea fi urmarita mai usor si pe hartie
- acum de pe oferta se poate tipari si decontul de prima pentru plata politei alese si introduse in aplicatie
- acum procesul de emitere prin roboti s-a modificat un pic astfel:
* cand se da click pe adauga polita, polita noua nu va fi trimisa la roboti direct ci va fi doar salvata in aplicatie pe oferta
* utilizatorul e redirectat pe oferta unde se poate scoate decontul de prima, sau trimite polita la emitere
- 'situatie conturi' se poate vedea si pe perioada de timp nu doar pe o zi
- acum comisioanele procentuale se pot seta si per produs
- noul module de MLM permite setarea comisioanelor de ierarhie dinamic si pe perioada de timp exact ca la comisioane. In teorie raspunde la urmatoarele intrebari:
* vreau ca un anumit coordonator sa ia un anumit procent din reteaua lui multi nivel
* vreau ca un sef de agentie sau sef de fraciza sa ia un anumit procent din incasarile totale ale ag/francizei
* vreau ca un anumit colaborator sa ia un procent din incasarea altuia
* vreau ca un colaborator sa primeasca un procent din incasarile brokerului pentru 1 luna de zile
* vreau sa dau un procent de ierarhie unui colaborator, si un procent altui colaborator (adica un colaborator sa aiba 2 coordonatori)
Nu exista nici o limitare, orice caz concret se poate implementa pe noul sistem de MLM, exista si un simulator pentru a testa cum se distribuie procentele pentru o anumita incasare. Toate raportarile s-au modificat prin adaugarea unei noi coloane "Com. MLM", unde apare valoare com care se distribuie sefilor de ierarhii, astfel incat profitul brut operational afisat e cel real. Acest nou modul de MLM are la baza 2 tipuri de comision: procent si dif de com, si are protectie pentru broker pentru a nu se depasi valoare primita de la societate. Acest modul de MLM nu mai e nevoie sa-l setez eu nicaieri, puteti sa-l folositi oricand si direct din aplicatie
- acum la cautarea de polita colaboratorul are link si se poate ajunge in contul lui rapid
- noul meniu va permita sa va setati paleta de culori din aplicatie, daca vreti o noua paleta de culori trebuie sa-mi spuneti mie 5 culori si vi le setezi doar pentru voi (bara de curs, bara de notificari, meniuri cu optiuni, meniuri fara optiuni, culoare textului-grupuri de optiuni)
- aplicatia are un nou tip de utilizator: audit/contabilitate prin care se poate crea transparenta. Acest cont se poate folosi in mai multe scopuri: oferirea de transparenta unei terte entitati, oferirea de informatii in timp real dep de contabilitate sau firmei care asigura contabilitate, monitorizarea din exterior pentru identificarea problemelor financiare. Ideea contului este sa se poate genera rapoarte/situatii/documente care contin bani, fara a se putea modifica nimic.
- acum se poate crea o chitanta direct de pe factura, dar inca nu se tipareste pe factura
- aveti un modul nou de mesaje care poate fi folosi pentru a trimite mesaje unor tipuri de utilizatori sau colaboratori, acest modul se gaseste in Utilizator->mesaje. Nu este un modul care inlocuieste mailul ci un fel de mesagerie interna care ajuta la trimiterea de alerte mai simplu.

Acum aplicatia atinge 95% din activitatea unui broker, dar gradul de utilizare este in intervalul 20% si 80%, deci potentialul ei este inca in faza de descoperire. In urmatoarea perioada o sa incercam sa restauram increderea in roboti (sifonati de problemele de instalare si nu numai).

Numai Bine,
George
-- mesaj trimis la toti
03.12.2021 - Copyright 2007-2021 AI Software SRL, Termene si conditii