Grup Phoenix

   Imi este greu sa definesc softul pe care il folosim de prin 2000...., e ca si cum i-am cere unui peste sa defineasca apa sau unei pasari zborul si ca o concluzie finala face parte integranta din colectivul nostru, fiind declarat angajatul zilei/saptamanii/lunii/anului.
Alexandru Crisan - Director General
Grup Phoenix
insurer broker de asigurare

   Softul asiguram.ro face acum parte integranta din activitatea noastra si datorita faptului ca se modeleaza din mers pe necesitatile noastre si reprezinta un cumul tehnologic dobandit prin conlucrarea IT-ului cu specialistii din piata de brokeraj.
Vezi toate povestea

Nicolae Iulian Petre - director
Insurer
gepa broker de asigurare

   Atunci cand a fost introdusa obligativitatea emiterii online a politelor RCA ,si am constatat ca fiecare societate are propiul mod de a emite-primul gand a fost spre o aplicatie de tip www.asiguram.ro, am gasit-o pe internet si am constatat ca este la fix. Pentru ce avem noi in acest domeniu si in comparatie cu ce am mai vazut eu - aplicatia este un super program. As adauga service-ul prompt si chiar si pretul. Deci merita!
Vasile Pacurar - director
Gepa Broker
land broker de asigurare

   E super, am mai lucrat si cu alt program, dar asta are cam tot ce vrei, poti sa "jonglezi", te ajuta mult in cam orice idee, doar ca tb sa inveti si mai mult ca sa stii tot-tot.
Land Broker
titan broker de asigurare

   Folosesc programul firmei de 2 ani. In tot acest timp am vazut imbunatatirea acestuia permanent, iar astazi este un program performant, cu un raport calitate/pret ridicat.
Sunt foarte multumita de program
Titan
AIDA broker

   Dintre toate ofertele pe care le-am avut (si nu putine) l-am ales pe George[asiguram.ro]. Alegerea s-a dovedit a fi inteleapta din urmatoarele considerente: timp redus de operare si gestionare, bani economisiti, clienti castigati si multumiti, colaboratori harnici (am documentatia in program, in timp real), upgrate in functie de nevoile imediate si conforme cu legislatia.
   Echipa este 'on-line' tot timpul si ofera suport la majoritatea problemelor si sugestiilor pe care le ai.
   Un program foarte bun , care se dezvolta permanent la un pret excelent.
Viorel Trofin - director

Pe scurt: o platforma foarte buna la un pret mai mult decat corect in care se implementeaza si se dezvolta functii permanent. Merita!

Catalin Vasile - directorAmex Broker

   Softul asiguram.ro iti permite gestionarea politelor, monitorizarea activitatii sucursalelor proprii si asistentilor in brokeraj, gestionarea politelor, evidenta decontarilor catre societati, si ceea ce consider eu ca este cu adevarat o performanta din parte softului, este tarifarea rapida pentru RCA.Sfatuiesc pe toata lumea, care isi incepe activitatea in domeniul asigurarilor, sa incerce si sa se convinga de complexitatea si eficienta acestui soft.
Radu Lotrean - director
   Am lucrat mai bine de un an cu un furnizor de solutii software care, cu toata bunavointa si priceperea nu a reusit sa implementeze intr-un soft toate cerintele specifice activitati noastre si cele specifice brokerilor de asigurari. In momentul in care am decis schimbarea acestuia am facut o analiza detaliata pe piata de software specifica.
Singura solutie care s-a apropiat de cerintele noastre la un pret extrem de competitiv a fost cea a firmei Ai Software.
   Am avut placerea sa vad o aplicatie cu adevarat profesionist realizata si extrem de completa.    Placerea si mai mare a fost in momentul in care am vazut ca pentru customizarea aplicatiei lucrurile s-au miscat intr-un ritm alert si ca in scurt timp am avut posibilitatea sa migrez pe noua aplicatie care reusea sa raspunda la numeroasele cerinte speciale pe care noi le-am avut. Ce face si mai mare incantarea si placerea de a lucra cu aceasta aplicatie si companie este faptul ca exista posibilitatea de a dezvolta si adapta incontinuu aplicatia la cerintele noastre si a pietei de asigurari in continua dezvoltare,miscare si asezare.
   In concluzie: o treaba foarte bine facut!"
Magazinul de asigurari

16.04.2024 - Copyright 2007-2024 AI Software SRL, Termene si conditii